Planer

Kull 1

Qrita von der Daelenberghütte (Xoltan von Peroh x Tipsi von der Eichendorfschule) IGP 1 Hd A Ed UA är konstaterad dräktig med Ajax (Paco van Hamersslag x Rossi vom Haus Ming) IGP 1 Hd A Ed UA.

Qrita är en ganska stor tik men mycket snabb, smidig och aktiv i sitt arbete. Hon har en aktiv lydnad och snabb apportering. Spårarbete och föremålsintresse är naturligt och hon arbetar självständigt och målmedvetet.

Qrita är en förhållandevis mjuk och förig hund som alltid är arbetsmotiverad, hon har även en imponerande miljöstabilitet.

Ajax är en kompakt välbyggd och mycket driftig hane, spårsäker och uthållig i sitt näsarbete. Aktiv och förig i lydnaden och trots hög drift är han helt tyst. Skyddsmässigt en mkt driftig hund i både bytes och försvarsdel. Ajax har också en fin miljöstabilitet.

Vi tror kombinationen kommer att ge mycket aktiva samarbetsvilliga och uthålliga hundar som lämpar sig till alla former av arbete.


Kull 2

Capa vom Neuzeller Brunnen (Howy vom Höllbachgrund x Lana vom Hessenstein) IPO 3 Hd A Ed UA är parad med Raven Progresja.

Capa har i sina tidigare kullar lämnat mycket arbetsvilliga hundar som är funktionella i alla arbetsdelar.

Raven är en social och öppen hane med fint självförtroende, det är en aktiv individ som ändå kan koppla av. Han har stor kamplust och är stabil i miljö, hans avkommor (som fortfarande är unga) ser väldigt lovande ut.